Mindasys’s Blog

Informasi dan Tutorial di Hujung Jari Anda

Posted on: 29 November 2008

Sticky 3D using PC

Selamat datang dan terima kasih kerana melayari Blog Mindasys ini. Jika anda pertama kali menjejaki ke blog ini, dialu-alukan anda melanggan terus artikel blog secara PERCUMA (Ruang Langganan di sebelah kanan anda). Anda hanya perlu mengisi alamat emel anda dan artikel dalam setiap post akan terus dihantar terus ke peti masuk emel anda. Sungguh mudah dan cepat.

Blog Mindasys menyediakan pembelajaran dan tutorial secara virtual dan percuma kepada semua pengunjung yang ingin belajar menggunakan perisian dari Adobe (Photoshop, After Effect, Illustrator dan dsb), Microsoft (Office, Project, Publisher, OneNote dan dsb) dan Linux (Perisian Terbuka).

Kepada pelajar Mindasys, inilah tutorial tambahan yang berguna kepada anda. Anda boleh mencuba langkah demi langkah dan mengubah mengikut kreativiti anda.

Setiap tutorial dan pembelajaran disampaikan dengan jelas dan mudah diikuti. Langkah demi langkah disampaikan melalui rajah dan illustrasi yang menarik. Semua kandungan pembelajaran pada blog Mindasys ini disediakan oleh pakar-pakar dalam industri IT, berkelayakan dan berpendidikan tinggi.

Oleh itu, dinasihatkan sekali lagi anda melanggan artikel di blog ini melalui ruangan langganan di kotak sebelah kanan. Jangan berlengah lagi kerana inilah peluang anda mencipta kejayaan di masa hadapan.

Langkah Permulaan yang Proaktif pada Hari Ini Menentukan Langkah Besar anda di Masa Hadapan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Langgan Artikel Blog ini secara PERCUMA

RSS Informasi Graduan Sains Komputer dan IT

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
Advertisements
%d bloggers like this: